About

lauantai 15. elokuuta 2015

The Best valokuvaaja ;)

Mun sisko on valmistunut viime keväänä media- assistentiksi ja hän on mun mielestä todella lahjakas niin valokuvauksessa kuin piirtämisessä ja maalaamisessakin! En voi käsittää sitä taitoa maalata pieniä ja tarkkoja yksityiskohtia ja tehdä niin kauniita piirroksia... Hän tahtoisi tehdä elääkseen esimerkiksi kuvituksia kirjoihin, maalata astioita (esimerkiksi eläinaiheisia mukeja häneltä saa tilattua, vaikka oman lemmikin kuvalla ja nimellä varustettuna) , tehdä valokuvauksia jne. Näppärä neitokainen kaikin puolin ;D

Me oltiin käymässä tuolla Polvijärvellä mun vanhempien luona muutama viikko takaperin, ja koska Janiina (sisko) ottaa meidän Nupun 1v kuvat, me päätettiin käydä napsimassa muutama kesäinenkin kuva jo ennakkoon :) Tässä esittäytyy meidän hyväntuulinen pikku mimmi:







Jos sua kiinnostaisi tilata Janiinalta mukeja tai haluaisit omasta lapsestasi/ perheestäsi kivoja, rentoja ja elämän makuisia kuvia täällä Joensuun seudulla, niin voit ottaa alkajaisiksi yhteyden minuun. Välitän viestisi Janiinalle ja voitte sopia keskenänne tilauksesta tarkemmin :)

aitirakastaa@gmail.com

-Ninni ja Nuppu-



2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit! :)