About

maanantai 17. elokuuta 2015

Nupun lempparit

Moikka! Aattelin antaa teidän kurkistaa hieman meidän neitokaisen vaatekaappiin ;D
Tässä tulee meidän tämän kesän/alku syksyn ehdottomat lempparit:


*Punainen Marimekon mekko on mummin tekemä kirpparilöytö, punainen ei edelleenkään oo mikään lemppari, mutta tää päällä tyttö näyttää ihan Pikku Myyltä, joksi häntä myös välillä kutsumme...Luonteet tuntuu kohtaavan ;)
*Vihreä-valkoinen raitapusero on HM:ltä. Oon rakastunut tuohon alareunan rimpsuun.
*V.punainen vakosamettimekko on kirppari löytö.
*Farkku shortsit HM:n ale löytö (6e), sukkisten kanssa menee kivasti vielä syksynkin!
*Valkoinen tunika on myöskin juhannuksen jälkeisten alennusten löytö. Tää on vaan niiiiiiin ihana pinkkien leggareiden kanssa<3
*Nextin t-paita on myös ollut näin kesällä todella kovalla käytöllä. Söpö<3
*Lindexin ihanat haaremihousut on kanssa kulutetuimpien joukossa, varmana on nimittäin mukavat päällä.
*Newbien housut on ihanan rennot, kevyet ja kuitenkin siistit. Meillä ei oikein ollu näihin sopivaa paitaa aiemmin, joten nää on päässy käyttöön vasta viime päivinä. 
*Ratian tähti collarit, menee muuten varmasti meillä pitkään, kun noita lahkeiden resoreita saa käärittyä ja vyötärö joustaa :) Hyvää kangasta!
*HM:n harmaat leggarit, parhaat perus leggarit ja onneksi hieman paksummat sellaiset menee kivasti kaikkien tunikojen kanssa ja lämmittää talvella/syksyllä ulkohousujen alla. Näitä pitää varmaan käydä ostamassa muutamat lisää ;)

Näiden lisäksi meiltä löytyy paljon yksivärisiä collegehousuja, pitkähihaisia ja joitakin bodeja. Myös sukkiksia ja leggingsejä meidän tyttö käyttää tosi paljon. Pääasiassa väreinä taitaa olla vaaleanpunainen, pinkki, valkoinen ja harmaa, mutta muitakin värejä löytyy niinkuin kollaasistakin huomaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)