About

perjantai 10. heinäkuuta 2015

Neiti 9kk

Ensiksi haluan toivottaa teidät sydämelisesti tervetulleiksi seuraamaan blogiani! 
Toivottavasti viihdytte! :)


Meidän maailman napa esittäytyy:

Nuppu on jo ylittänyt 9 kuukauden rajapyykin, hän on oppinut alkukankeuden jälkeen "konttaamaan" hyvin omalla erikoisella tyylillään. Hän on luonteeltaan hyvin sosiaalinen, joskin alkuun hieman hiljainen. Höpöttely alkaa kuitenkin kun alku hermoilusta on  päästy. Nuppu höpöttelee omilla äännähtelyillään, kuten "mäm mäm mää" ja "ätäh, äthä", jonka luulen tarkoittavan äitiä. Myös "iti itih" alkaa tulla jo aika sujuvasti, mistä isimies on tietenkin innoissaan. Neiti on perheemme esikoinen, joten hän saa jakamattoman huomion ja tämän takia hän omaa myös näyttelijän lahjat. Jos vaikkapa muksahdetaan kontalta mahalleen naama vääntyy mutruun ja alkaa "itkustaminen". Kun neidin menee nostamaan syliin nousee hymy korviin.

Tällä hetkellä neidin arvojärjestyksessä äiti on nro 1 ja isi tulee sitten kakkosena. Katsotaanpa vain, niin tämäkin järjestys heittää jossakin vaiheessa härän pyllyä. Otan salaa tästä ajasta kaiken irti sillä nyt hän on vielä äitin pieni prinsessa <3
Yöt neiti nukkuu pitkälti niin, että nukkumaan mennään klo 20 omaan huoneeseen (hän siiryi omaan huoneeseen nukkumaan 8kk ikäisenä). Annamme vielä yömaidon klo 22. Neiti herää, vaihdellen klo 5-6.30 välillä, ja haemme hänet väliimme vielä nukkumaan tai vain pötköttelemään. Päivällä nukutaan vielä kahdet päiväunet. Yleensä unet kestää 30min-2h. Kokonaisuudessaan unta vuorkaudessa taitaa tulla likemmäksi 13h :)
N siis osaa nyt:
  • Kontata
  • Nousta seisomaan tukea vasten
  • Sormiruokailla vesimelonia, maissinaksuja, leivänmuruja jne.
  • Juoda pillillä
  • Istua potalla
  • Vilkuttaa
  • Taputtaa muutamia kertoja
Onko teillä saman ikäsiä pikkuisia?  Miten teillä nukutaan?

- Ninni-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)